

BOARD AGENDA AND BOARD PAPERS

DATE AND TIME: 28th July 2015, 15.00 - 17.00

VENUE: THE MARKETING SUITE, THE INCUBATOR, ALCONBURY WEALD ENTERPRISE

CAMPUS, ALCONBURY PE28 4WX

Item		Brief description	Time allocated	Access/circulation prior to board meeting
	Welcome and Introductions	From Chairman, Mark Reeve	15.00 5 mins	
2.	Chief Executive Update	Verbal update Update by Neil Darwin	15.05 15 mins	Board & Corporate Members
3.	GCGP Accounts	Paper To Follow Update by Mark Jackson, Rawlinsons	15.20 20 mins	Board Members
4.	Becoming a Leading LEP	Paper attached Discussion item for ALL	15.40 30 mins	Board & Corporate Members
5.	New Enterprise Zone Opportunity	Paper attached Update by Neil Darwin	16.10 15 mins	Board & Corporate Members
6.	Growth Deal Funding	Paper attached Update by Adrian Cannard	16.25 10 mins	Board Members
7.	The Internet of Things Initiative	Verbal Update Update by Neil Darwin	16.35 10 mins	Board & Corporate Members
8.	Minutes from Board Meeting held on 29 th June 2015	Minutes attached	16:45 5 mins	Board & Corporate Members
9.	AOB		16.50 5 mins	

DATE OF NEXT FULL BOARD MEETING: 15:00 on Tuesday 29th September 2015

VENUE TBA (WILL NOT BE HELD AT ALCONBURY)