## **BOARD AGENDA AND BOARD PAPERS**

## DATE AND TIME: 29<sup>th</sup> June 2015, 15.00 - 17.00

<u>VENUE:</u> THE GROVE ROOM, GRANTA CENTRE, GRANTA PARK, GREAT ABINGTON, CAMBRIDGE CB21 6AL

ltem		Brief description	Time allocated
1.	Welcome and Introductions	From Chairman, Mark Reeve	15.00 5 mins
2.	Chief Executive Update	Verbal update by Neil Darwin	15.05 10 mins
3.	Enterprise Zone – Opportunities and Next Steps	Verbal update by Adam Breeze	15.15 20 mins
4.	Becoming a Leading LEP	Discussion item for ALL	15.35 25 mins
5.	GCGP Position on Devolution	Discussion item for ALL	16.00 25 mins
6.	Cambridge Manifesto	Presentation by Jane Paterson-Todd CEO of Cambridge Ahead	16.25 15 mins
7.	Developing GCGP's Housing Proposition	Update by Neil Darwin	16.40 10 mins
8.	Agri-Tech Growth Deal Project Update	Update by Adrian Cannard	16.50 10 mins
9.	Minutes from Board Meeting held on 26 <sup>th</sup> May 2015	Minutes attached	17:00 5 mins
10.	AOB		17.05 5 mins

## DATE OF NEXT FULL BOARD MEETING: 15:00 on 28<sup>th</sup> July 2015