

BOARD AGENDA AND BOARD PAPERS

<u>DATE AND TIME:</u> **30**th **March, 15.00 - 17.00**

VENUE: The Incubator, Alconbury Weald Enterprise Campus, Alconbury

Airfield, Huntingdon, Cambs, PE28 4JT

Item		Brief description	Time	Access/circulation prior to
			allocated	board meeting
1.	Welcome and Introductions	From Chairman, Mark Reeve	15.00	
			5 mins	
2.	Chief Executive Update	Paper attached	15.05	Board & Corporate Members
		Update by Neil Darwin	20 mins	
3.	Developing a creative/digital platform for business	Paper attached	15.25	Board & Corporate Members
		Presentation by Rachel Drury, Collusion	20 mins	
		Agency		
		To approve the outline approach		
4.	Growth Deal Projects Update	Paper Attached	15.45	Board & Corporate Members
		To note and verbal update on Investment	20 mins	
		Committee		
5.	Greater Cambridge City Deal	Verbal Update	16.05	
		John Bridge, GCGP Board	20 mins	
6.	Brussels Office	Paper Attached	16.25	Board & Corporate Members
		To review GCGP's subscription	5 mins	
7.	GCGP Finances	Paper Attached	16.30	Board Members
		To note the current position	10 mins	
8.	Minutes from Board		16.40	
	Meeting held on 24 th		5 mins	
	February 2014			
9.	AOB		16.45	
			5 mins	

DATE OF NEXT FULL BOARD MEETING: 15:00 on 28th April 2015